cultura

Hermanos Ferrández venç en el concurs de focs de Blanes

L'empresa pirotècnica murciana rep la millor puntuació de la comissió tècnica

Dispararà per Sant Narcís

L'empresa Pirotecnia Hermanos Ferrández, de Beniel (Múrcia), va ser proclamada ahir al vespre la vencedora de la 46a edició del Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava. Hermanos Ferrández, amb 8.990 punts, va superar Accitana María (8.410), que s'havia imposat els anys 2015, 2014 i 2013.

La comissió tècnica, formada per vuit persones, incloent-hi el regidor de Cultura i Festes de Blanes, Joaquim Torrecillas (CDC), va donar ahir el veredicte del concurs de focs en un acte que es va endarrerir per no coincidir amb la manifestació en defensa de la fàbrica tèxtil Nylstar. Un responsable de l'empresa vencedora, Leo Fernández, va rebre la trucada en directe des de la sala de plens de Blanes per informar-lo que havien estat els vencedors del concurs.

A Girona i a Lloret

L'empresa murciana s'endurà 6.000 euros en metàl·lic i serà l'encarregada de disparar el castell de focs del final de les Fires de Sant Narcís de Girona d'aquest any i el castell de les festes de Santa Cristina a Lloret del 2017. Darrere les dues primeres, es van classificar l'asturiana Pirotecnia Pablo (8.120 punts), la xinesa Firevision International (7.117,50) i la italiana Lieto Fireworks (4.990).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia