cultura

Cinema

Cinema crític a Blanes amb ‘Docus a la fresca'

Pobresa energètica i canvi climàtic són els temes que demà obriran el cicle

El cicle estiuenc de cinema compromès de Blanes, Docus a la fresca, enceta demà la seva setena edició amb OligopolyOFF: Comença la revolució, un documental sobre un nou model d'energies renovables. Organitzat per l'Associació Cultural La Focal i l'Ajuntament de Blanes, Docus a la fresca oferirà una sessió cada divendres d'aquest mes a partir de les deu de la nit, a la plaça de la Verge Maria del centre de Blanes. Després de la projecció dels documentals, la sessió es complementarà amb un torn de preguntes i un debat al voltant de la temàtica tractada a la pantalla.

Quatre eixos temàtics

El canvi climàtic i la pobresa energètica no seran l'únic tema de reflexió, ja que cadascuna de les sessions, previstes pel 5, 12, 19 i 26 d'agost, revestiran el debat amb un tema d'actualitat diferent.

La guerra de Síria, la transsexualitat i el terrorisme d'ETA són els altres temes programats que, amb perspectiva diferent, persegueixen l'objectiu de conscienciar l'espectador i fer visibles aquestes qüestions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia