cultura

CULTURA

Maria Carme Roca obre avui ‘Punt de lectura', a Agullana

Anna Ballbona, Mar Bosch, Pep Puig i Víctor Amela completen el cicle de xerrades, que durarà fins al 10 de setembre

Per sisè any consecutiu els jardins de la Societat la Concòrdia seran a partir d'avui el marc de les xerrades centrades en el treball de narradors contemporanis i en la seva manera d'entendre la feina d'escriptor. Aquest cop les cinc sessions es repartiran entre els mesos d'agost i setembre i seran a 2/4 de 8 del vespre.

Nascut com una continuació d'un cicle de xerrades, actuacions i recitals poètics associats a exposicions d'artistes plàstics que sota el nom de (Re)Visions es duien a terme a Agullana des del 2002, a partir de l'any 2011 es va redefinir aquesta proposta –ara estrictament literària– amb el títol Punt de lectura i es proposa com una oportunitat per al petit municipi d'Agullana en el territori– poder tenir un contacte directe amb cinc narradors que hagin publicat alguna novel·la durant el darrer any.

Totes les xerrades s'estructuren en tres moments: una primera fase en la qual el presentador fa una aproximació a l'obra del novel·lista convidat i a la seva darrera novel·la; un segon moment en el qual el convidat parla de l'ofici d'escriptor i en particular de la seva manera de treballar en la darrera novel·la publicada i, finalment, hi ha un espai per al públic assistent i per al diàleg amb l'autor convidat.

Els cinc autors escollits per intervenir en l'actual edició són Maria Carme Roca, que avui parlarà de la seva darrera novel·la, A punt d'estrena; Anna Ballbona, que el 19 d'agost comentarà la seva darrera novel·la, Joyce i les gallines; Mar Bosch Oliveras, que el 26 d'agost parlarà sobre la seva darrera publicació, Les generacions espontànies; Pep Puig, que parlarà el 3 de setembre de la seva novel·la La vida sense Sara Amat (Premi Sant Jordi 2015), i, finalment, Víctor Amela, que el 10 de setembre reflexionarà entorn de la seva darrera novel·la, La filla del capità Groc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia