cultura

antiguitats

fira

Bona nota per a la nova Fira d'Antiguitats de Vic

En aquesta edició han passat vora 2.500 persones pel recinte firal El Sucre i l'organització remarca les ganes de créixer en l'edició de l'any que ve

La Fira d'Antiguitats de Vic estrenava nova organització enguany després que, a l'abril, l'Ajuntament decidís cancel·lar-la a causa de la baixada d'expositors i visitants. L'empresa Mont Organització Firal va recollir el testimoni, no la va deixar morir i un cop passats els tres dies de fira la valoració és satisfactòria: “Diríem que hem tingut premi. Els visitants han respost i els expositors també estan satisfets de les vendes. Podem dir que repetirem”, remarca l'organitzadora, Montse Figuera.

L'edició d'enguany, doncs, ha funcionat, segons l'organització, i en part ha sigut gràcies a les novetats que s'estrenaven. “Més enllà de les antiguitats, el vessant del col·leccionisme i dels articles vintage ha tingut molta sortida. També hem rebut felicitacions per haver rebaixat l'entrada de cinc a tres euros i creiem que s'ha obert la fira a un públic més ampli i també més jove”, explica Figuera, que té clar que amb vista a l'any que ve, amb més temps per organitzar-la, es podrà fer un pas més. “Hem de pensar que a l'abril aquesta fira no es feia. Els expositors van saber que la recuperàvem a final de maig i a principi de juny. Amb un any de coll ho podrem preparar tot molt més bé”, diu Montse Figuera.

El camí a seguir

Figuera diu que la idea amb vista a l'any vinent es basa a ampliar les activitats paral·leles i també es valorarà si l'exposició dura més dies: “Menys de tres dies segur que no. Ara hem de parlar amb els firaires i veure què volen.”

LES FRASES

Diríem que hem tingut premi. Els visitants han respost i els expositors també estan satisfets de les vendes. Podem dir que repetirem
Amb un any de marge ho podrem preparar tot molt més bé. La idea és créixer una mica més
Montse Figuera
Directora de la fira antiguitats, col·leccionisme i 'vintage' de vic


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic