cultura

TEATRE

Festival

El 16è Fitag bat rècords i suma 11.000 espectadors en cinc dies

El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona ( Fitag ) ha batut rècords d'assistència en la setzena edició, amb uns 11.000 espectadors –un miler més que l'any passat– que han assistit als quaranta espectacles programats durant els cinc dies del festival. Segons l'organització, l'increment de públic ha estat propiciat per la bona rebuda del Fitag als municipis –uns 1.500 espectadors en dotze municipis gironins– i també pel bon temps dels últims dies, ja que molts dels espectacles eren a l'aire lliure.

L'obra més vista ha estat el Hamlet coproduït pel festival, amb prop de 1.000 espectadors repartits en cinc funcions, i també va tenir un gran èxit de públic l'espectacle inaugural, Revolution, de la companyia I Per Què No?, de Llançà, que va omplir el Teatre Municipal. En aquesta setzena edició, el festival, organitzat per la Diputació de Girona, ha rebut 25 companyies teatrals d'onze estats diferents, amb un total de 215 participants. Els grups Teatr Krzywa Scena (Polònia) i Geografía Teatral (Xile) han estat els escollits pel festival per fer propostes de coproduccions amb vista a l'edició del 2017.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia