Cultura

La 4a edició de "Caçador de bolets" elegirà els millors boletaires de Catalunya

El primer programa oferirà les millors imatges del càsting

La quarta temporada del programa 'Caçador de bolets' que emet TV-3 intentarà trobar els millors boletaires en només dos programes, ja que la temporada de bolets a Catalunya ha estat pobre, tal com recull un comunicat que ha publicat avui la cadena.

El primer programa oferirà les millors imatges del càsting que es va fer per elegir les onze parelles que participarien en el concurs, i s'emetrà fraccionat, en espais de 10 minuts després del 'Telenotícies Vespre', els dies 18, 19, 20 i 21 de desembre.
El segon i últim programa d'aquesta temporada s'emetrà el dijous 27 de desembre a partir de les 22.30 hores i serà un especial d'una hora sobre el concurs.

El director de Televisió de Catalunya, Francesc Escribano, ha assistit avui a la presentació del programa, sobre el qual ha comentat que és un treball de televisió "en què es mira la realitat i les nostres arrels, i es transforma descobrint coses noves".

Per elegir els concursants, TV-3 va fer una primera crida a la qual van respondre més de 100 boletaires que van passar per dos preseleccions fins a arribar a les 33 parelles.

El programa, que es va gravar a Cardona (Bages), població on tradicionalment se celebra un concurs de boletaires, puntua els concursants en funció de la qualitat del tipus de bolets que troben i els penalitza per agafar bolets verinosos o en mal estat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona