Cultura

De Mornay, en la seva salsa

Tot i que es va fer famosa de ben jove amb Risky Business (1983), i que al llarg de la seva carrera ha tocat gèneres molt diferents, hi ha gent que recorda Rebecca de Mornay com la cangur psicòpata de La mà que gronxa el bressol, el seu darrer gran èxit als cinemes. Des de llavors, i ja fa 18 anys, l'hem vista poc a la pantalla gran, i s'ha dedicat més a la televisió. Mother's day, remake d'El dia de la mare, ens torna l'actriu en la versió de psicòpata amb trauma maternal: resol la seva esterilitat robant nadons i els cria de manera que, ja adults, són carn de frenopàtic.

“Abans de fer La mà que gronxa el bressol –va explicar l'actriu– tenia prejudicis amb aquests papers. Era la primera vegada que feia un personatge tan cruel, i pensava que el públic m'odiaria. Però el director em va dir que m'adorarien i tenia raó. Amb aquest paper m'ha passat el mateix”. Ara fins i tot hi veu el costat positiu: “És bo veure que tothom, per bo que sigui, té el seu costat fosc”.

Rebecca de Mornay es va cuidar de no mostrar-lo ahir: va estar encantadora amb la premsa, i va confessar que les pel·lícules de terror no li agraden gens. Mother's day no figurarà en el seu top ten. El seu personatge i els fills segresten un grup d'amics que celebren una festa en una casa. La policia els busca per un atracament frustrat, i un dels fills està greument ferit. La tensa situació, accentuada per l'arribada imminent d'un tornado, amenaça d'acabar en un bany de sang.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
art

Els artistes catalans de tots els temps, junts en un diccionari en línia

barcelona
Cultura

Més capacitat per acollir fons documentals al futur arxiu comarcal de la Conca

Montblanc
ART

El Festival Vadart torna amb més art, música i enologia

Vilajuïga
Bernat Salvà
Periodista i escriptor

“Un llibre de viatges pot tenir la complexitat de la vida mateixa”

Barcelona

Torna el boomerang, l’espai musical inclusiu a la Mirona

salt
música

Eduard Costa publica l’enèrgic ‘Ben amunt’, el primer disc signat amb el seu nom

sant pol de mar
Novetat editorial

Jaume Planas dissecciona la fauna local d’un barri com n’hi ha tants

blanes
Música

Empúries acull un concert de músics exiliats

L’Escala
cultura

L’Arxiu Lafuente de Santander compra la col·lecció d’objectes culinaris d'Antoni Miralda

barcelona