cultura

Un regal excel·lent

Els subscriptors d'El Punt Avui poden adquirir en exclusiva bosses i davantals amb la imatge de la promoció de la pel·lícula ‘Fènix 11·23'

El resultat és una sèrie limitada de 200 bosses i
300 davantals que són peces úniques

El Punt Avui ha arribat a un acord de col·laboració amb la productora de la pel·lícula Fènix 11·23 per reciclar les banderoles que anunciaven l'estrena del film a tot Catalunya, amb la finalitat de reutilitzar-les i fer-ne bosses tipus bandoleres i davantals de cuina. L'objectiu és oferir-los en exclusiva als subscriptors del diari a uns preus molt raonables.

Fènix 11·23 és una pel·lícula de Joel Joan i Sergi Lara que explica la història d'Èric Beltran, el noi de Lloret de Mar que va ser acusat de terrorista informàtic per haver enviat un correu electrònic a una cadena de supermercats per demanar l'etiquetatge en català. Aquest film ja l'han vist més de 57.000 persones i és un dels èxits del cinema català més recent.

Els subscriptors d'El Punt Avui ja s'han pogut beneficiar de veure gratuïtament la pel·lícula en sessions exclusives, a les quatre capitals catalanes, gràcies a un acord de col·laboració amb Benecé, la productora del film.

La promoció de Fènix 11·23 es va fer, entre altres suports, amb banderoles de lona que es van penjar en diverses ciutats catalanes. Un cop feta la promoció, apareix el problema: què fer-ne per no haver-les de llençar, i és aquí on El Punt Avui s'ha implicat a donar-hi una solució.

Només per a subscriptors

D'aquesta manera, s'han produït una sèrie de bosses i davantals amb la imatge de Fènix 11·23 per oferir-les a tots els subscriptors que hi puguin estar interessats. El resultat és una producció limitada de 200 bosses i 300 davantals que, pel procés de reutilització de les banderoles, són peces úniques, gairebé de col·leccionista, ja que amb els 500 articles fabricats s'han reutilitzat totes les banderoles i no es farà cap més producció.

La voluntat d'El Punt Avui és oferir als seus subscriptors un excel·lent regal de Nadal, ja que, a banda de funcionar com a bossa o davantal amb l'atractiva estètica de Fènix 11·23, són beneficiosos per al medi ambient i representen la lluita pacífica per la defensa del català i de les llibertats de tot un poble.

Entrades de franc

El preu de venda són 8 euros per al davantal i 24 euros per a la bandolera, despeses d'enviament a banda, ja que els articles es poden recollir a les dependències d'El Punt Avui de Girona i Barcelona. Els subscriptors que hi estiguin interessats, els podran comprar a través del Club del Subscriptor, telefonant al 902 22 10 10 de dilluns a dijous de 8 a 2 del matí i de 4 a 6 de la tarda. Els divendres de 8 a 2 del matí. Els primers a fer la comanda tindran una invitació per anar a veure el film de franc, segons l'oferta disponible a les sales d'exhibició del país.

Fènix 11·23 explica la història d'Èric Bertran, que als 14 anys (2004) va crear un web inspirat en Harry Potter i l'ordre del Fènix per defensar la llengua catalana. Una nit, una trentena de guàrdies civils de la brigada antiterrorista de Madrid van irrompre a casa seva i el van acusar de terrorisme informàtic. El seu crim: haver enviat un correu electrònic per reclamar l'etiquetatge en català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA