cultura

Música

Topsy Chapman consagra Figueres amb la seva veu

La 22a edició del Festival de Jazz ofereix deu concerts d'avui a diumenge

El Festival de Jazz enceta avui la 22a edició oferint una desena de concerts durant tres dies. Entre els plats forts destaquen les actuacions de Carles Benavent Trio (avui, a les 21 h a La Cate) i Lluís Coloma Trio (diumenge, a les 18 h l'Auditori dels Caputxins). I, sobretot, Topsy Chapman (demà, a les 21 h a l'Auditori dels Caputxins), considerada un dels tresors musicals de Nova Orleans, que demostrarà el perquè és un referent de la veu gospel, del jazz tradicional i del swing.

Pel que fa les propostes gratuïtes, n'hi ha moltes i ben variades. Avui, entre d'altres, actuacions d'alumnes de diverses escoles de música, una cercavila amb la Girona Marxing Band i concerts de Mathhew Simon Quartet i Blues Prisioners. Dissabte hi haurà més jazz al carrer, amb Tom Savage, i l'actuació de Sunset Rythm Kings al Txots. I diumenge les propostes gratuïtes clouran amb un concert vermut a la plaça de les Patates amb Jazzcare All Stars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia