Economia

La nova imatge dels iogurts La Fageda

La cooperativa de Santa Pau l'ha renovat després de vint anys

El 2015 va incrementar les vendes un 2%

Els iogurts de granja i les postres de la cooperativa La Fageda, de Santa Pau, tenen un nou embalatge, vint anys després dels primers envasos d'aquests populars làctics. Creat per Encerta l'Estratègia i Gelis Dissenyadors, la nova imatge conserva el cartró reciclat i la imitació de l'estampat de les tovalles tradicionals amb quadres blancs i blaus, però amb una proposta més moderna, amb una disposició diferent dels altres elements que hi intervenen i amb una informació sobre els ingredients i valors nutricionals molt clara sobre els valors que La Fageda vol transmetre.

En concret, les principals novetats són la substitució dels dibuixos per fotos reals del producte i l'increment de la superfície de la taca blanca on consten segells de territori com 100% Olot i Garrotxa, Santa Pau o bé els d'informació nutricional, com els productes aptes per a celíacs. “La nova imatge és més nítida, més clara, més moderna, i pensem que identifica molt bé tant els productes com la marca”, afirma la directora comercial de La Fageda, Sílvia Domènech.

El disseny d'aquest nou embalatge es manté obert, ja que la cooperativa hi anirà introduint informació sobre nous productes i sobre propostes del territori. Cal tenir en compte que La Fageda no fa publicitat i, per això, és fonamental l'embalatge en la seva estratègia comunicativa. Els seus productes els serveix a granel a través d'Horeca, la seva branca dedicada a la venda a l'hostaleria, la restauració, el càtering, els hospitals i altres col·lectivitats.

La cooperativa La Fageda, creada a Olot l'any 1982, dóna feina a 310 persones, la majoria de les quals tenen discapacitat psíquica o malaltia mental. Les vendes de làctics durant el 2015 han reportat 14 milions d'euros, un 2% per sobre de l'any anterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona