Economia

TURISME

El Club de Salut i Benestar creix

El Club de Salut i Benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, impulsat pel Patronat de Turisme, inicia una nova etapa amb l’objectiu de posar a l’abast del turisme que arriba a la destinació una oferta de benestar única a tot el país i que té trajectòria dins del sector turístic. Amb la voluntat d’atendre les demandes del mercat turístic, el club evoluciona cap a la incorporació d’empreses gironines que treballen al voltant de les teràpies alternatives i en el sector de l’alimentació saludable, i reforça el treball en matèria de promoció, comercialització i divulgació del mercat estatal i internacional. Aquest canvi es materialitza amb la incorporació al club de quatre nous membres: l’Hotel Spa Santa Marta de Lloret de Mar, el centre mèdic Clínica Bofill Costa Brava, l’spa Aqva Banys Romans de Girona i l’agència receptiva Fil Mediterranean Travel Designers.

El benestar i els nous estils de vida són cada cop més importants en la societat, i són molts els professionals que treballen a l’entorn d’aquest sector. A Europa, la tendència creixent del sector i l’interès que desperta, sobretot a turistes d’Alemanya, França, Anglaterra o d’alguns països nòrdics, és molt notable. En els darrers dos anys, el turisme en general ha crescut a escala mundial prop d’un 6%, i en el cas del turisme de benestar la xifra ha arribat al 14%. Es calcula que enguany rebrà uns 3,5 milions de viatgers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona