Economia

Tercera oficina del model ‘store’ de CaixaBank

Situada al carrer de la Creu, ofereix un horari d’atenció fins a les 18.30 h

CaixaBank ha inaugurat Store La Creu, la tercera oficina d’aquest nou model a Girona, en un acte amb l’assistència de més de 150 clients presidit per l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana. A la demarcació, CaixaBank disposa de deu oficines d’aquest nou model: tres a Girona i una a Figueres, Puigcerdà, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, Banyoles, Palamós i Olot, respectivament. Durant l’acte, l’alcaldessa Marta Madrenas va valorar que CaixaBank hagi escollit Girona per tenir la tercera oficina del model store, una aposta innovadora de l’entitat bancària. Per la seva banda, Jaume Masana va destacar que l’objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat, amb un horari ininterromput entre 8.30 i 18.30 h.

Les oficines store representen un nou model d’atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té actualment 173 oficines d’aquest model implantades a l’Estat espanyol. La nova oficina Store La Creu, situada al número 31 del carrer de la Creu, amb una superfície aproximada de 846 metres quadrats, va obrir portes el 10 de gener. Disposa de 14 empleats i gestiona més de 8.200 clients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]