Economia

habitatge

La venda d'habitatges creix un 8,76% a Girona

La compravenda d'habitatges ha crescut un 8,76% el mes de juliol en relació amb el mateix mes de l'any passat a la demarcació de Girona, fins a 757 habitatges, segons les dades de l'Instituto Nacional de Estadística (INE) i de les quals s'ha fet ressò el Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Girona. En l'àmbit de Catalunya, l'augment ha estat de l'11,34% fins a vendre's 5.911 habitatges al juny. Al conjunt de l'Estat, el nombre de vendes ha estat molt semblant a les d'ara fa un any, concretament de 33.084 habitatges i un increment interanual de l'1,06%.

Si observem les xifres en període trimestral, el nombre d'habitatges venuts a Girona durant el segon trimestre del 2016 ha crescut un 24,35%.

Pel que fa al nombre de finques transmeses inscrites als registres de la propietat al juliol, se'n van registrar 2.783, que representen un descens del 5% en relació amb el juliol del 2015. Al conjunt de Catalunya, aquesta xifra ha estat de 21.070 finques transmeses registrades, un 4,42% menys que ara fa un any. Del total de les finques registrades a les comarques de Girona, 1.347 han estat habitatges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia