Economia

suècia

Almenys quatre ferits en un tiroteig i una explosió a Malmö

Un tiroteig a la ciutat sueca de Malmö va deixar almenys quatre ferits, segons la policia, en un dels barris del sud de la ciutat, i dues hores més tard es va produir una explosió a només un quilòmetre de distància. Els trets van començar abans de les set de la tarda, hora local. Un testimoni va assegurar que després del tiroteig es va sentir una gran explosió a la ciutat, sense que n'hagi transcendit l'origen.
Un altre testimoni deia que
almenys havia sentit 20 detonacions de trets cap a l'interior d'un Audi i disparats per un motorista que hauria fugit a gran velocitat. La portaveu de la policia local, Ewa-Gun Westford, assegurava: “Es desconeix la raó de l'atac, encara que s'ha d'investigar si
té a veure amb un enfrontament de dos equips locals de futbol, el Malmö FF i el Helsingborgs IF, disputat a la
ciutat la mateixa tarda.” Segons van informar les forces de seguretat en un comunicat, tres dels ferits van arribar a l'hospital de manera “desconeguda”, mentre que el quart hi va ser traslladat en una ambulància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia