Economia

La Shopping Night de Manresa farà obrir més de cent botigues

Se celebrarà dissabte i inclourà propostes musicals i culturals

Més de cent botigues de Manresa obriran aquest dissabte, de vuit del vespre a dotze de la nit, en una altra edició de la Shopping Night, que després de cinc anys ha aconseguit consolidar-se a la ciutat. L'entitat organitzadora, Manresa + Comerç, va explicar ahir en la presentació que la Shopping Night és “la millor proposta per fer del comerç manresà el gran protagonista: els visitants saben que vénen a veure les accions i promocions de les botigues i els negocis –la majoria no s'han desvelat per crear un efecte sorpresa– i saben que els acompanyarà un circuit d'activitats, música i animació”. Tot plegat “esdevé un recorregut festiu i atractiu”.

Entre les novetats destaca l'exposició del monoplaça de competició de l'equip de la UPC de Manresa Dynamics, l'actuació dels discjòqueis del col·lectiu Manrusiònica i una activitat d'agilitat canina participativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia