Economia

economia

Renfe guanya 14,85 milions d'euros entre gener i agost

Renfe ha aconseguit un benefici net de 14,85 milions d'euros entre gener i agost, xifra que suposa eludir les pèrdues registrades en el mateix període del 2015 (62,5 milions d'euros). Segons ha anunciat aquest dimecres el ministre de Foment en funcions, Rafael Catalá, -després de presidir la firma d'un conveni entre Renfe i la Conselleria d'Educació de la Comunitat de Madrid-, en els vuit primers mesos de l'any els ingressos de l'empresa ferroviària es van incrementar el 5,2%, fins als 2.109 milions. Per tant, al seu entendre, els resultats “van millorant cada any” i això suposa “una garantia de futur” per a aquest servei públic i per a l'ocupació.

Fonts de Renfe han afegit que el grup ha reduit les seves despeses en 17,2 milions, fins als 1.807,2 milions, fet que li permet anotar-se un resultat brut d'explotació (ebitda) positiu de 301,92 milions. Entre gener i agost, Renfe va transportar 306,7 milions de viatgers, 3,5 milions més que en el mateix període del 2015, encara que el transport de mercaderies va baixar el 14,3 %, fins als 12 milions de tones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia