Economia

L'oferta enogastronòmica i turística gironina és al Mercat de Mercats

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona fa promoció a Barcelona dels productes culinaris, però també a Mallorca dels productes i espais pirinencs

Nou entitats turístiques gironines i diversos cellers del Club de la Ruta del Vi DO Empordà participen a la fira amb l'objectiu de donar a conèixer l'oferta enogastronòmica de la demarcació de Girona als ciutadans barcelonins i visitants de la ciutat per mitjà d'informació i de degustacions Al Mercat de Mercats es presenta i es distribueix el fullet de 22 experiències enogastronòmiques de la Costa Brava i el Pirineu de Girona per a la tardor i l'hivern del 2016.

En la cinquena edició de Mercat de Mercats, que ha tingut lloc des de divendres fins avui mateix, al pla de la catedral de Barcelona, participen 36 parades dels mercats municipals de Barcelona, 24 productors de proximitat i qualitat, 12 cellers de vins i caves de Catalunya –entre els quals hi ha cellers de la DO Empordà–, 13 bars i restaurants de mercats de la ciutat i diversos xefs, de l'aula gastronòmica i la zona de tapes, entre què hi ha els cuiners del territori Josep Maria Masó, Xavier Sagristà, de Peralada, Xavi Franco, de Les Magnòlies, Marc Gascons, d'Els Tinars, i Fina Puigdevall, de Les Cols.

Quant a la representació gironina, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona hi participa amb un espai de 20 m² dividit en dues zones. En la primera, hi ha els consells comarcals de l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Gironès, la Selva, el Ripollès, el Pla de l'Estany i la Cerdanya, a més del mateix Patronat de Turisme i, en la segona, es presenten i es poden tastar els vins de cinc cellers del Club de la Ruta del Vi DO Empordà: Mas Vida, Hugas de Batlle, Cooperativa Garriguella, Clos d'Agon i Cellers d'en Guilla.

L'oferta gironina de tardor-hivern, a Mallorca

Nou entitats i empreses turístiques d'interior i de muntanya gironines van presentar la seva oferta turística per a la temporada tardor-hivern 2016-2017 a una seixantena d'agents de viatges de Mallorca i una vintena de periodistes de mitjans de comunicació generalistes i de turisme. El dimarts 18 d'octubre, a l'hotel Nixe Palace de Palma, es va portar a terme l'acció promocional i de difusió Pirineu de Girona, 2016-2017, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. La promoció va finalitzar amb una degustació gastronòmica oferta per un grup de representants del col·lectiu Cuina Volcànica de la Garrotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia