Economia

gastronomia

novetat editorial

‘Gourmeat', el llibre de receptes de Metalquimia

Ha estat elaborat pels treballadors de l'empresa i té el suport dels germans Roca

L'empresa Metalquimia ha presentat un llibre de receptes elaborades pels seus treballadors amb productes que utilitzen la tecnologia de l'empresa. El llibre, Gourmeat, que s'ha publicat en català, castellà i anglès i que té el suport i l'apadrinament dels germans Roca, és, segons va explicar ahir el president de Metalquimia, Josep Lagares, “una mostra de l'esperit de creativació” que lidera la seva activitat diària. “Aquesta mateixa creativació [de creativitat i innovació] és la que ha situat la nostra gastronomia al capdavant de l'alta cuina global i ha fet de les comarques gironines el bressol dels grans xefs mundials, amb els germans Roca del Celler de Can Roca i Ferran Adrià, del Bulli, com a màxims exponents. El suport dels germans Roca ha estat inestimable i entranyable”, va assenyalar Lagares.

El llibre proposa 34 receptes que han estat seleccionades d'un total de més de 100 propostes, compilades al llarg dels anys 2014 i 2015 per mitjà de dos concursos d'idees entre els treballadors de tots els departaments de l'empresa i de les seves famílies. Les propostes, que van d'un aperitiu fins a postres, es distribueixen en les categories d'aperitius i snacks, entrants i primers plats i segons plats i postres.

Totes les receptes incloses en el llibre tenen una característica comuna: estan elaborades amb productes carnis de múscul sencer, com el pernil, l'espatlla i el bacó, que han donat com a resultats plats com els bombons de bacó, els rotllets de pollastre amb maduixes, les piruletes de pernil dolç i formatge i el sushi de ceps, alls tendres i micuit caramel·litzat amb camisa de pernil cuit.

El xef Joan Roca va assegurar que valoren d'una manera “extraordinària i visionària aquesta proposta de receptari entre els treballadors”. “Ens hem sorprès del nivell i l'originalitat de les receptes presentades. Metalquimia, amb aquesta iniciativa, focalitza la importància del seu èxit en el talent del seu equip”, va dir.

El sommelier Joan Roca va reconèixer que se senten “molt reflectits” en l'esperit de superació. “Com a empresa, no només heu fet una revolució tecnològica, sinó que amb iniciatives com aquesta feu també una revolució humanista”, va assegurar.

Metalquimia no només ha fet revolució i tecnologia, sinó també revolució humanista
Josep Roca
‘Sommelier' del Celler de Can Roca
El projecte barreja la creativació, la tecnologia, la gastronomia i el treball en equip
Josep Lagares
President de Metalquimia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

La plantilla de Lékué a la Llagosta es mobilitza contra el tancament de la planta: “Estem pagant una mala gestió”

La Llagosta
economia

L’Opa del BBVA al Sabadell s’alenteix

barcelona
unió europea

La CE veta l’ús d’un agent químic present en caixes de pizza

barcelona
regne unit

El Banc d’Anglaterra no es deixa arrossegar per la Fed i manté els tipus en el 5%

barcelona

Girona és una de les demarcacions de l’Estat amb més hotels a la venda

GIRONA
Tribuna

Un equip de 3 estrelles

Soci-Director de H&B Human and Business, conferenciant i formador
economia

Ajuntament, empreses i institucions acadèmiques impulsen l’Aliança per a la Innovació BIVA

SANT CUGAT DEL VALLÈS
Estats Units

La Fed retalla mig punt els tipus d’interès en la primera rebaixa des del 2020

Barcelona
Estats Units

Tupperware inicia el procediment de fallida

Barcelona