Economia

turisme

espectatives

El mercat britànic creixerà a Girona

Es manté com a segon mercat emissor

Preveuen més turistes per al 2017 per l'augment del nombre de vols a l'aeroport

El mercat britànic es manté com a segon mercat emissor de turisme per a la Costa Brava i “malgrat el Brexit” l'any vinent creixerà tant en nombre de visitants com en despesa. Això serà possible, segons assegura el Patronat de Turisme Costa Brava, per l'increment del nombre de vols a l'aeroport de Girona per part de les companyies Ryanair i Jet2, que ha confirmat un augment de sis vols setmanals –i arribarà a 21– i la prolongació de la seva operativitat a l'aeroport de Girona, d'abril a octubre del 2017. L'operadora turística de la companyia aèria, Jet2Holidays, oferirà nous paquets turístics als seus clients, com ara Adults Only, Luxe Collection, On Tour, Family Favourites i City Breaks, i incorporarà sis hotels de la ciutat de Girona.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha assistit aquesta setmana a la principal fira de turisme professional europea, World Travel Market, de Londres, a Anglaterra, “on han rebut amb interès les novetats que la Costa Brava ofereix quant a productes turístics com ara l'enogastronomia, la cultura, el golf i el cicloturisme i ciclisme”.

El Regne Unit és un mercat estratègic per a Catalunya. Entre els mesos de gener i setembre del 2016, han arribat al país 1,69 milions de turistes britànics, una xifra que suposa un 5,9% més que en el mateix període de l'any anterior. Aquests turistes han generat uns ingressos de 1.373 milions d'euros, un 9% més que en el mateix període de l'any anterior.

El turista britànic que visita Catalunya acostuma a ser una persona assalariada, d'entre 25 i 45 anys i amb estudis superiors. La majoria viatgen en parella (un 37,5%), tot i que també destaquen els turistes que vénen sols (un 25%) o amb amics (un 14,85). L'estada mitjana dels visitants britànics a Catalunya és de sis dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia