Economia

Unió de Pagesos farà una marxa amb tractors fins a Barcelona

El sindicat agrari Unió de Pagesos farà una marxa de dos dies fins a Barcelona amb tractors per defensar la dignitat del camp català i pel reconeixement social de l'activitat agrària. A més de Girona, aquesta mobilització també sortirà de diferents ciutats de Catalunya per concentrar-se tots junts a Barcelona el dia 28 de gener amb l'objectiu de recórrer tot el país i “renovar el contracte de la societat amb el camp”.

El coordinador Territorial de Girona d'UP va fer una crida als pagesos a lluitar perquè les institucions del país respectin el mandat de les eleccions sindicals al camp, les quals estableixen un grau de representativitat que cal respectar a l'hora de buscar interlocutors. Va assegurar que les prioritats polítiques agràries establertes diverses vegades pel Parlament son menystingudes i va reclamar el nomenament d'una figura que pugui decidir sobre les àrees privades de caça quan cal intervenir a causa d'un excés de fauna salvatge que a vegades acaba comportant destrosses als camps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia