Economia

Pandora obre a l'Espai Gironès la seva primera ‘boutique' de Girona

La firma Pandora, dedicada a joies elaborades de manera artesanal, ha obert a l'Espai Gironès la seva primera boutique a les comarques de Girona. Pandora, amb seu central a Dinamarca, disposa de més de 1.900 botigues a tot el món.

Aquest nou espai, que està situat a la primera planta del centre comercial, ofereix una experiència pròpia de la firma: la possibilitat de submergir-se en un univers de joieria acabada a mà i de materials de qualitat, en el qual els clients poden interaccionar amb les peces, observar-les i provar-les, a més de poder crear les seves pròpies combinacions. La boutique de l'Espai Gironès té un mobiliari sofisticat que la converteix en un espai propi de la funcionalitat danesa i del disseny d'alta gamma.

Les noves col·leccions que hi ha a la botiga poden ser presentades als clients “de manera immillorable, seguint els valors de la marca i representant el seu ADN”. Les joies es presenten segons les seves característiques: són joies genuïnes, contemporànies i femenines, que permeten a les dones expressar-se individualment i donar a conèixer el seu interior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia