Economia

Sant Gregori ha aprovat un pressupost de 3,4 milions

Es destinen 200.000 euros a inversions

Es crea un viver d'empreses, s'inverteix en enllumenat públic i d'edificis municipals i es fan uns vestidors al costat de les pistes de tennis

El pressupost de l'Ajuntament de Sant Gregori per al 2017 és de 3,4 milions d'euros, dels quals 200.000 aniran destinats a inversions. S'han previst sis línies d'inversions: l'enllumenat públic i d'edificis municipals (20.000 euros), seguint la línia de millora i d'estalvi amb enllumenat LED; la construcció de vestidors al costat de les pistes de tennis municipals (60.000 euros) i el condicionament d'un nou local al pavelló esportiu que es destinarà a activitats de manteniment i que ara s'utilitza com a magatzem de la brigada (50.000 euros).

En relació amb aquesta darrera inversió l'Ajuntament destinarà una partida per condicionar un nou local per a la brigada (10.000 euros) que permetrà centralitzar tot el material i vehicles municipals en un únic espai, i invertirà 40.000 euros en la construcció d'un viver d'empreses per a l'emprenedoria. Tant el nou local per a la brigada com el del viver d'empreses se situaran en espais de lloguer. La darrera és una inversió de participació ciutadana i s'hi destinaran 20.000 euros.

El pressupost manté la partida de 15.000 euros en ajudes socials i s'incrementa fins a 13.000 euros la partida d'ensenyament. Les partides de cultura, medi ambient, esports, promoció econòmica i joventut es mantenen. “Aquest és un pressupost que garanteix un creixement i mantenir tota l'estructura de funcionament i dels serveis que s'ofereixen des de l'Ajuntament”, assegura l'alcalde del municipi, Quim Roca.

El ple de Sant Gregori es va fer el 19 de desembre passat i es va aprovar una modificació de crèdit del pressupost del 2016 per asfaltar i pavimentar l'aparcament, ara de terra, de davant l'equipament cultural de l'Espai La Pineda, una obra valorada inicialment en 150.000 euros i que es finançarà amb 50.000 euros provinents d'una subvenció de la Diputació de Girona i 100.000 euros de fons municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Alemanya

Protesten contra l’ampliació d’una fàbrica de Tesla

Barcelona

Un centenar de professionals, en la VI Jornada d’Auditoria i Comptabilitat

girona
economia

Arxivada la segona causa contra Shakira per frau fiscal

barcelona
ECONOMIA

Els tractors tallen el centre Tarragona per reclamar una millor gestió de l’aigua

Tarragona
Economia

El BBVA promet reforçar el compromís amb Catalunya en l’opa hostil al Sabadell

madrid
economia

Comença la campanya de l’albercoc al Baix Segre

Seròs
Economia

El BBVA anuncia una OPA hostil per absorbir el Banc Sabadell

barcelona
comerç

Els oficis no troben relleu entre els joves

Barcelona
economia

Biocultura Barcelona arriba al Sant Jordi amb la trenta edició

Barcelona