Economia

economia

Ferrer Xocolata presenta la 1907

El pastisser olotí Jordi Ferrer ha presentat la xocolata 1907 –any en què els seus familiars van obrir el negoci a la plaça Mora d'Olot–. Ha estat creada amb una fórmula a la fàbrica de Cacao Barry de París en l'elaboració de la qual han participat membres de tres generacions de la família. Té un 70% de cacau –procedent de plantacions de Cuba i Mèxic– i és fina i afruitada al paladar, segons explica Jordi Ferrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]