Economia

El nou Lidl de Mas Xirgu, a Girona, obrirà dijous

L'empresa ha invertit 3,5 milions en el nou supermercat, amb trenta treballadors i 120 places de pàrquing

L'obertura coincideix amb el tancament del Lidl de Salt

Lidl reobrirà dijous el supermercat de la plaça de Salt al polígon Mas Xirgu de Girona. L'establiment, tancat fa mesos per reformar-lo, tornarà a obrir les portes a partir d'un quart de deu i obsequiarà els 1.500 primers compradors amb un ram de flors. A més, als clients que facin compres superiors a vint euros també se'ls obsequiarà amb una bossa reutilitzable de ràfia i es podrà degustar una xocolatada. La cadena també ofereix descomptes del 30% en tota la fruita i la verdura per raó de la inauguració i altres descomptes importants en molts productes, de fins al 50%.

Tancament del de Salt

Amb la reobertura del nou Lidl, però, la cadena tanca l'establiment que té a Salt, al camí dels Carlins, de manera que continuen havent-hi dos supermercats Lidl a Girona. El tancament es deu al fet que l'empresa considera que les seves característiques no permetien implementar les últimes novetats de l'actual oferta de Lidl i que sí que recull el nou establiment. Tots els treballadors que treballaven a Salt s'incorporen a la plantilla de Mas Xirgu, per a la qual s'han contractat, a més, una quinzena de nous treballadors. Lidl ha invertit 3,5 milions d'euros a posar en marxa el nou establiment, que també disposa de 120 places d'aparcament.

Millora l'oferta

Lidl explica que la nova botiga millora l'oferta de compra. Té una sala de vendes de 1.300 m², gairebé 500 m² més que l'antiga botiga, i això permetrà incloure tota l'oferta de Lidl, formada per més de 1.800 referències fixes i 5.000 variables. També s'han tingut en compte les necessitats dels treballadors en el disseny del nou immoble, optimitzant els trajectes, millorant la zona de descans i els vestidors i amb una nova sala de formació en línia. La nova botiga també inclou diversos sistemes de generació i estalvi d'energia, com plaques solars i sistemes d'il·luminació i refrigeració de baix consum.

Amb aquesta obertura, Lidl continua amb dues botigues a la ciutat de Girona i setze a tota la demarcació. La de Mas Xirgu és la tercera botiga que Lidl obre a les comarques gironines el darrer any: al juny va inaugurar-ne a Blanes i a Roses. En aquestes tres botigues Lidl ha invertit vuit milions d'euros i ha generat més de trenta nous llocs de treball.

LA DATA

19.01.2017
Dia
que obrirà les portes el nou supermercat Lidl al polígon Mas Xirgu de Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia