La Brava Beer comença a exportar a Austràlia i ara negocia a l'Estat francès
La setmana passada va tancar la segona ampliació de capital
L'empresa preveu tancar l'any amb una facturació d'un milió d'euros
La Brava Beer va tancar la setmana passada la segona tanda d'ampliació de capital que ha fet mitjançant la plataforma de finançament col·lectiu Crowdcube –la primera ampliació de capital la va fer el 2015 i es va fer per 117.650 euros–. En aquesta segona ampliació de capital hi han participat 114 inversors, que han adquirit el 13,85% del capital de la marca i hi han invertit 264.000 euros –inicialment, la companyia preveia atreure 230.000 euros.
L'ampliació de capital s'ha fet per “augmentar la capacitat de producció de l'empresa per donar resposta a la demanda actual”, segons va assegurar ahir el cofundador de La Brava Beer, Sergi Carmona.
Canal horeca
Entre els objectius dels cofundadors de La Brava Beer SL –Sergi Carmona, Cesc Aliart i Paco Sánchez– hi ha també el de consolidar el canal horeca a la demarcació de Girona i potenciar les vendes a Barcelona. I a nivell de grans superfícies comercials també es proposen ser presents a tot Catalunya “mitjançant la venda de la cervesa en els supermercats Bon Preu de tot Catalunya”. “A la cadena de supermercats Bon Preu i d'hipermercats Esclat veníem fins ara en el 25% dels punts de venda, i ara preveiem arribar al 90% dels supermercats del grup, el que significa un desplegament definitiu a tot Catalunya”, va dir el cofundador. Carmona també va comentar que ara s'han tancat les negociacions amb Carrefour. “Ja fem tràmits per a la primera comanda.”
La Brava Beer comença a fer els seus primers passos cap a l'exportació. De moment la segona venda a Austràlia “ja està en curs” i ara començaran negociacions amb distribuïdors de França.
Actualment l'empresa produeix 17.000 litres mensuals i preveu tancar l'any amb una facturació d'un milió d'euros.
Entre els grans objectius dels responsables de La Brava Beer hi ha el de tenir la seva pròpia planta de producció per poder portar “el mètode de producció centreeuropeu i per excel·lència en l'àmbit mundial a Girona, Catalunya i l'Estat espanyol”.