Economia

El saló de la immersió creix del 30%

El Mediterranean Diving atreu les principals marques a Fira de Cornellà

El saló Mediterranean Diving, dedicat al món del submarinisme, va obrir ahir les portes a Fira de Cornellà amb el 30% més d'expositors. Es tracta de la 18a edició d'una mostra que atreu les principals marques del sector de la immersió. Fins demà, Fira de Cornellà aplegarà fabricants, distribuïdors, escoles de submarinisme, botigues, agències especialitzades, oficines de turisme i cossos de salvament, entre d'altres. La novetat enguany es concentra en els equips de darrera generació.

El tinent d'alcalde d'Economia de l'Ajuntament de Cornellà, Sergio Fernández, va assegurar ahir en la inauguració: “El Mediterranean Diving s'ha convertit en el referent del sector al nostre país i s'ha posicionat entre les millors fires de submarinisme d'Europa.” El director general de Pesca i Assumptes Marítims de la Generalitat, Sergi Tudela, va anunciar que la Generalitat treballa en l'elaboració de tota una estratègia marítima per potenciar tot allò que envolta “l'economia blava”.

Entre les activitats previstes durant la celebració del saló destaquen els batejos d'immersió per a nens, demostracions en viu d'apnea i el lliurament del premi Bus d'Honor, que enguany recau en Christian Petron, realitzador i director de fotografia submarina, i Frederic Malagelada, col·leccionista i estudiós dels naufragis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia