Economia

TURISME

Direcció al futur

La fira Girocamping presenta nombroses novetats per adaptar-se a l'excel·lència del sector

Hi ha un total de 130 expositors

Si el sector del càmping de la demarcació de Girona és pioner a l'Estat espanyol i capdavanter a Europa per la seva gran aposta per l'excel·lència, les empreses del sector no poden quedar enrere. Per això, en el Girocàmping, la fira de referència del càmping que se celebra a Girona fins avui, s'hi mostren les darreres novetats que el sector pot incorporar a les instal·lacions.

De novetats, n'hi ha moltes, algunes de més destacades que d'altres. Per exemple, l'empresa alemanya CarmperClean mostra un aparell de neteja i buidatge automàtic del dipòsit de matèries fecals de les caravanes i autocaravanes, una de les feines potser més desagradables dels usuaris d'aquest tipus de vehicles. Amb aquest sistema de neteja, però, “s'evita el contacte amb bacteris fecals i males olors”. “A més, cuidem el medi ambient amb la utilització d'aigua –només 12 litres per neteja– i productes sanitaris microbiològics”, explica la comercial de l'empresa, Teresa Ruiz.

L'empresa Natural Beach, de Lloret de Mar, presenta a la fira unes piscines de la casa Biodesign que estan construïdes amb quars natural o marbre i sense formigó. “L'aparença és com si trepitgessis sorra de platja”, expliquen Manel Pons i Carlos del Castillo, director Tècnic i Director de vendes, respectivament de Natural Beach. Aquestes piscines es poden construir de totes les mides –de 10 metres quadrats fins a 3.500 metres quadrats, que és “la més gran d'Europa”.

I a qui no li ha passat que quan ha volgut fer una barbacoa, fa un dia ventós i ha hagut de canviar de menú per no deixar fumats els veïns? Doncs l'empresa Jakimatik, SL, de Berastegi (Guipúscoa) ha tret unes barbacoes col·lectives que no fan fum. I el que encara és millor, “els aliments no es cremen en contacte amb el foc i, per això, es redueix el potencial perill cancerigen d'aquestes parts cremades i s'elimina el perill d'incendis en zones arbrades”, diuen els responsables de l'empresa. És resistent a l'intempèrie i fàcil de netejar, asseguren.

Aerial Mat presenta una hamaca ideal per fer-hi alguna becaina, però que és prou forta per instal·lar-hi una tenda de campanya a sobre i “levitar”. L'empresa que subministra l'hamaca hi dóna, a més, altres usos com ara practicar-hi ioga i relaxació, utilitzar-la per portar-la de pícnic, o de joc per a les joves de casa, “perquè és prou forta per saltar-hi a sobre”.

En la fira també s'ha donat a conèixer l'obertura d'un concessionari nou de caravanes al polígon industrial de Domeny, a Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona