Economia

Economia

El Girocamping repeteix la xifra rècord de 20.000 visitants de l'any passat

L'Associació de Càmpings de Girona destaca que el volum de negoci generat al saló ha estat “molt important” i anuncia més novetats de cara a l'any que ve

Valoració molt positiva, ahir, en el tancament de la cinquena edició del Girocamping, la fira del sector del càmping de vacances única en les seves característiques a l'Estat espanyol. L'Associació de Càmpings de Girona, organitzadora de la fira, va anunciar que durant el cap de setmana s'havia repetit la xifra rècord de 20.000 visitants de l'any passat i que el volum de negoci generat dijous i divendres entre els 2.000 professionals que van passar pel saló va ser “molt important”. “La fira s'ha consolidat plenament i s'ha convertit en un referent per al sector, amb què les expectatives que teníem per a aquesta edició s'han complert amb escreix”, va afirmar el president de l'associació, Miquel Gotanegra, que va anunciar que, per a l'any que ve, es preparen novetats, tot i que encara estan per concretar, i va remarcar que la fira es quedarà a la ciutat de Girona, on ha nascut.

El 5è Girocamping, organitzat per l'Associació de Càmpings de Girona, va obrir les portes dijous i hi han participat 130 expositors en una superfície ampliada: el saló ha tingut 11.200 metres quadrats, 1.200 més que l'any passat. Per primer cop, a la part exterior hi ha hagut carpes amb autocaravanes, caravanes i accessoris de càmping.

Durant el cap de setmana destinat el públic en general, sobretot famílies han gaudit de les activitats i han aprofitat per demanar informació i, en molts casos, per fer reserves per a Setmana Santa i l'estiu. L'associació destaca la bona acollida que ha tingut el format de la fira seguint la línia de les edicions anteriors amb l'espai reservat per a restauració amb furgoteques (furgonetes de menjar) i els espais dedicats a l'animació.

També s'ha fet una valoració positiva de les jornades per a professionals, dedicades aquest any a la sostenibilitat, amb l'assistència d'un centenar de persones, i del cinquè Networking, en què van participar 53 empreses del sector turístic i uns 200 estudiants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia