Economia

L'empresa Skitude farà el salt als EUA i el Canadà

Les aplicacions mòbils per als aficionats a la neu s'obren a altres esports

L'empresa Skitude ha tancat una fase de finançament de més de 800.000 euros que es destinarà a impulsar el seu creixement a l'Amèrica del Nord i Europa, principalment als Estats Units, el Canadà, els Alps, Escandinàvia i l'Europa de l'est, segons destaquen els responsables de l'empresa. També es millorarà la qualitat i les prestacions dels serveis actuals, i es potenciarà la diversificació de la plataforma digital més enllà de l'esquí i els esports d'hivern, amb serveis també en l'àmbit del running, biking i outdoor en general. El finançament està liderat per The Crowd Angel, BA de BAGI, Esade BAN i l'IESE, així com pel fons Bbooster Dyrecto i el Grup Z. Del total de la fase, 650.000 euros s'han finançat per mitjà de l'ampliació de capital i la resta seran cofinançats per Enisa i altres programes públics.

Skitude és la xarxa d'aplicacions mòbils més completa per als aficionats de la neu i la muntanya, on les apps Skitude permeten, per exemple, informar els esquiadors en temps reals de l'estat de més de 2.500 estacions de tot el món, així com registrar de manera oberta la seva activitat a les pistes, per mesurar de manera precisa el rendiment propi i comparar-lo i competir amb els altres usuaris.

Una de les singularitats de Skitude és que arriba a acords amb les estacions d'esquí i les marques esportives per recompensar els usuaris de les apps amb forfets de temporada o equipaments complets.

Actualment, l'empresa emergent treballa directament amb més de cinquanta estacions d'esquí i muntanya de vuit països diferents, que tenen una aplicació pròpia compatible amb la gamificació Skitude i el sistema de monitoratge, així com una xarxa de marques cada vegada més gran en el sector outdoor, on Snowinn, Atomic o Elan són un clar exemple.

En l'àmbit dels usuaris, les aplicacions Skitude tenen des del 2014 més de 650.000 descàrregues distribuïdes en 24 països i la xifra de negoci acumulat i de contractes signats supera els 850.000 euros des de la seva fundació.

Skitude cobreix les necessitats de les destinacions i de l'usuari donant forma a una plataforma social en la qual es poden compartir quilòmetres d'esquí i fotografies i crear un perfil propi amb totes les seves estadístiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona