Economia

Territori

Els plans comarcals ocuparan 50 persones

La Diputació dona ajudes als consells per a millores d'entorns naturals i urbans

La Diputació de Tarragona, en col·laboració amb els consells comarcals, impulsa un any més els plans d'ocupació comarcals amb l'objectiu de dinamitzar el mercat laboral al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. En total, es contractarà 50 persones de la demarcació, a les quals s'oferirà formació i feina durant sis mesos. A cada comarca, un grup de cinc persones –quatre peons i un responsable– que fins ara estaven en situació d'atur seran contractades, seleccionades i dirigides per la Diputació per posar-se al servei dels projectes que els consells comarcals hauran triat, atenent a les necessitats dels municipis. Durant un període de sis mesos, els beneficiaris també rebran formació complementària per afavorir la posterior inserció al mercat laboral. A més, en finalitzar el pla, la Diputació també els oferirà suport en la recerca activa de feina i els farà un seguiment per avaluar la seva situació laboral. El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va destacar que des del 2013 s'ha proporcionat feina a 257 ciutadans: “Hi ha força garanties que els treballadors s'integrin en els mecanismes laborals de la nostra regió.”

Enguany, els plans d'ocupació comarcals se centren de manera majoritària en l'especialitat forestal, llevat del pla de la Conca de Barberà, que estarà orientat a l'entorn urbà. Es faran millores en 119 municipis i el pressupost que la Diputació de Tarragona destinarà a la realització dels deu plans serà de més de 500.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia