Economia

Place to Plug aconsegueix 125.000 euros

La firma catalana Place to Plug, una aplicació que permet als conductors conèixer l'estat dels punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, ha tancat una tanda de finançament de 125.000 euros mitjançant la plataforma de micromecenatge corporatiu Crowdcube. Aquesta empresa emergent, creada el 2015 per tres emprenedors de Tarragona, ha cedit el 24% de la companyia a canvi de la injecció de capital, signada per 101 inversors particulars. La inversió mitjana s'ha situat en 1.237 euros.

Place to Plug permet de conèixer l'estat dels punts de recàrrega d'una població i activar-los per mitjà d'un telèfon intel·ligent, així com de reservar-los i de tenir en tot moment la informació sobre si estan lliures o ocupats per un altre usuari. A més, també és una plataforma d'economia col·laborativa que permet compartir punts de recàrrega privats, ja sigui de particulars, hotels o altres tipus de negoci.

Actualment la plataforma disposa d'informació de més de 50.000 punts de recàrrega al món i té l'objectiu de convertir-se en un referent internacional. De fet, els emprenedors esperen destinar els diners captats en el tancament de nous acords amb operadors arreu del món per ampliar la xarxa de punts de recàrrega que cobreix. Place to Plug ja té l'interès dels ajuntaments de Barcelona, Oslo i Amsterdam.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.