El grup Aromar renova l'Aradi i la planta hotelera
El restaurant reobrirà dissabte amb una nova oferta gastronòmica liderada pels xefs Sergi Roca i Kevin Meisse
A l'octubre es remodelarà l'hotel Costa Brava per apujar-lo a quatre estrelles
El grup Aromar, amb deu establiments a Platja d'Aro i s'Agaró, ha iniciat una nova etapa per portar els seus hotels i restaurants cap a “l'excel·lència i la qualitat”. “Potenciarem l'estratègia de diferenciació i innovació de cadascun dels establiments de la cadena i, alhora, establirem sinergies entre tots ells”, va explicar el nou director general de la companyia, Diego Arnaste, que s'ha incorporat al grup fa molt poc temps.
El restaurant Aradi és la primera aposta del grup. De fet, divendres ja inaugura instal·lacions i dissabte reobre amb “una nova oferta gastronòmica liderada pels xefs Sergi Roca i Kevin Meisse, provinents del restaurant Equilibri, de Navata”. L'objectiu és oferir una nova etapa gastronòmica i apostar per la innovació sense deixar de banda la cuina tradicional que sempre ha tingut l'establiment. “Volem satisfer la clientela dels amants de la restauració i, evidentment, convertir-nos en un referent, però sempre amb humilitat”, va dir Arnaste.
La nova etapa de l'Aradi disposa d'una varietat d'ambients i espais, com ara l'Aradi Snack & Sweet, una zona dedicada a tapes salades i dolces a la terrassa de davant del restaurant, o la Llotja, una zona d'exposició del peix i marisc fresc perquè el client pugui fer la tria com si estigués en un mercat. Aquests espais es complementen amb d'altres ja existents, com el Celler d'en Jordi, per a grups reduïts, o la zona chill-out.
Però el grup no s'aturarà aquí perquè, segons Arnaste, volen renovar tota la planta hotelera i adaptar-la. A l'octubre començaran les obres del Costa Brava de Platja d'Aro: “Un hotel que té una situació única i que volem adaptar a les necessitats del mercat perquè tingui la màxima expressió que l'establiment pot donar.” L'hotel ara té tres estrelles i, segons Arnaste, busquen apujar-lo a quatre estrelles o quatre estrelles superior. “Volem dotar les instal·lacions del Costa Brava del màxim confort i la màxima expressió perquè sigui un referent”, va assegurar.
Després del Costa Brava, la companyia presidida per Carme Hospital seguirà amb la remodelació de l'hotel Aromar, un hotel de tres estrelles situat a primera línia de mar, i el Platja d'Aro, també de tres estrelles.
A més de tots aquests hotels, el grup també té participació al s'Agaró Hotel, de quatre estrelles. Disposa també dels apartaments Delfín i de cinc restaurants: l'Aradi, Can Poldo, Sa Conca, Pizzeria La Riera i Bufet Mestral, una oferta dirigida a tot tipus de públic.
Aromar Hotels & Restaurants disposa d'unes 400 habitacions i en temporada alta dona feina a 230 persones.