Economia

El grup Aromar renova l'Aradi i la planta hotelera

El restaurant reobrirà dissabte amb una nova oferta gastronòmica liderada pels xefs Sergi Roca i Kevin Meisse

A l'octubre es remodelarà l'hotel Costa Brava per apujar-lo a quatre estrelles

El grup Aromar, amb deu establiments a Platja d'Aro i s'Agaró, ha iniciat una nova etapa per portar els seus hotels i restaurants cap a “l'excel·lència i la qualitat”. “Potenciarem l'estratègia de diferenciació i innovació de cadascun dels establiments de la cadena i, alhora, establirem sinergies entre tots ells”, va explicar el nou director general de la companyia, Diego Arnaste, que s'ha incorporat al grup fa molt poc temps.

El restaurant Aradi és la primera aposta del grup. De fet, divendres ja inaugura instal·lacions i dissabte reobre amb “una nova oferta gastronòmica liderada pels xefs Sergi Roca i Kevin Meisse, provinents del restaurant Equilibri, de Navata”. L'objectiu és oferir una nova etapa gastronòmica i apostar per la innovació sense deixar de banda la cuina tradicional que sempre ha tingut l'establiment. “Volem satisfer la clientela dels amants de la restauració i, evidentment, convertir-nos en un referent, però sempre amb humilitat”, va dir Arnaste.

La nova etapa de l'Aradi disposa d'una varietat d'ambients i espais, com ara l'Aradi Snack & Sweet, una zona dedicada a tapes salades i dolces a la terrassa de davant del restaurant, o la Llotja, una zona d'exposició del peix i marisc fresc perquè el client pugui fer la tria com si estigués en un mercat. Aquests espais es complementen amb d'altres ja existents, com el Celler d'en Jordi, per a grups reduïts, o la zona chill-out.

Però el grup no s'aturarà aquí perquè, segons Arnaste, volen renovar tota la planta hotelera i adaptar-la. A l'octubre començaran les obres del Costa Brava de Platja d'Aro: “Un hotel que té una situació única i que volem adaptar a les necessitats del mercat perquè tingui la màxima expressió que l'establiment pot donar.” L'hotel ara té tres estrelles i, segons Arnaste, busquen apujar-lo a quatre estrelles o quatre estrelles superior. “Volem dotar les instal·lacions del Costa Brava del màxim confort i la màxima expressió perquè sigui un referent”, va assegurar.

Després del Costa Brava, la companyia presidida per Carme Hospital seguirà amb la remodelació de l'hotel Aromar, un hotel de tres estrelles situat a primera línia de mar, i el Platja d'Aro, també de tres estrelles.

A més de tots aquests hotels, el grup també té participació al s'Agaró Hotel, de quatre estrelles. Disposa també dels apartaments Delfín i de cinc restaurants: l'Aradi, Can Poldo, Sa Conca, Pizzeria La Riera i Bufet Mestral, una oferta dirigida a tot tipus de públic.

Aromar Hotels & Restaurants disposa d'unes 400 habitacions i en temporada alta dona feina a 230 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona