Economia

Els germans Roca promocionaran la gastronomia a Austràlia

La nova llista dels 50 millors restaurants del món es donarà a conèixer dimecres a Melbourne (Austràlia). El Celler de Can Roca fa cinc anys que compagina la primera i la segona posició i aspira a mantenir-se al capdavant del rànquing culinari per excel·lència, segons publica l'Agència Catalana de Notícies. El xef del restaurant, Joan Roca, reconeix que cada cop noten menys la pressió de la llista perquè el seu projecte està avalat per 30 anys de trajectòria. A més, considera que han tret profit de la notorietat de la llista no només per posicionar el restaurant, sinó també per impulsar la gastronomia de tot un territori. “Per sort ja no hem de demostrar res”, va manifestar. A més, assegura que en aquests anys han après a superar-se i han aprofitat el ressò per iniciar projectes solidaris. “El Celler de Can Roca és millor ara que quan va ser escollit el número 1 del món per primera vegada”, va sentenciar.

Com ja és tradició, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona acompanyarà els germans Roca (aquest any només viatjaran en Joan i en Jordi) per fer-los costat. Paral·lelament, han organitzat diverses accions promocionals per donar a conèixer el territori, la gastronomia i el potencial turístic.

El mateix dia de la gala es farà L'esmorzar amb estrelles, on els germans Roca faran una conferència davant d'una cinquantena de periodistes internacionals, bloggers, prescriptors i cuiners internacionals de referència d'arreu del món. Aquest any parlaran sobre l'exposició que actualment hi ha al Palau Robert de Barcelona El Celler de Can Roca, de la Terra a la Lluna, que repassa els 30 anys d'història del restaurant.

Els dos dies posteriors, el Patronat de Turisme ha organitzat dues accions pensades per acostar l'oferta turística a agències de viatges en el segment del luxe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona