Economia

Asepeyo es trasllada a Girona a un centre de 2.200 m²

El 24 d'abril obrirà un nou local al polígon Mas Xirgu

Serà el primer centre sanitari interconnectat per telemedicina a les comarques gironines amb els tres centres que té, a Figueres, Olot i Palamós

Asepeyo, la mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, obrirà el 24 d'abril a Girona el primer centre sanitari interconnectat per telemedicina de la demarcació amb els seus tres centres assistencials de Figueres, Olot i Palamós, juntament amb l'hospital de Sant Cugat. El nou centre, de 2.200 m², és en el polígon industrial Mas Xirgu (al carrer Joan Torró i Cabratosa, prop dels bombers) i substituirà el que tenia fins ara al carrer Francesc Ciurana.

Asepeyo és una mútua amb més de 100 anys d'experiència dedicada a l'assistència sanitària de l'accident laboral, la malaltia professional i la gestió de la incapacitat temporal per contingències comunes, així com a l'assessorament preventiu. Amb aquest nou centre, la mútua incorpora l'última tecnologia digital “per assegurar la millor atenció sanitària als treballadors protegits i un servei integral a les empreses”. “D'aquesta forma, oferim solucions amb una gran agilitat, connectant els nostres especialistes mèdics en temps real i afavorint un ràpid diagnòstic i un millor seguiment assistencial”, explica Jordi Miñarro, director d'àrea Asepeyo a Catalunya, que assegura que aquesta interactivitat perfila el centre com un nou concepte d'assistència sanitària que va més enllà de l'atenció assistencial a Girona.

A les comarques gironines, Asepeyo presta assistència sanitària a 9.130 empreses cotitzades per contingències professionals, a 67.171 treballadors protegits per accident de treball i malaltia professional i a 12.722 autònoms adherits.

El volum de recaptació de la mútua a Girona l'any 2016 va ser de 53,5 milions d'euros. “Som una mútua de referència a la demarcació amb el 31% de la quota de mercat en contingències professionals”, comenta el director del centre assistencial de Girona, Jordi Segura. L'equip de professionals d'Asepeyo a la demarcació de Girona està format per 57 treballadors, 27 dels quals formen part del centre assistencial de Girona.

A més d'instal·lacions, el nou centre a Girona, també amplia serveis. Ofereix telemedicina avançada amb un sistema de videoconferència adaptat a la consulta mèdica. “Els nostres especialistes atenen directament els pacients i donen suport diagnòstic i clínic a la resta de centres de les comarques gironines”, diuen. Pel que fa a fisioteràpia, han adequat una sala amb un equip tècnic per oferir al pacient la millor teràpia de recuperació adaptada al seu tractament. “Som la primera mútua a la demarcació a disposar de la nova tecnologia Alter-G, que ajuda a reduir el temps de recuperació dels pacients amb lesions de les extremitats inferiors”, assegura Miñarro.

LES XIFRES

53,5
milions
és el volum de recaptació de la mútua Asepeyo a Girona, que disposa del 31% de la quota de mercat.
67.171
treballadors
protegits per accidents de treball i malaltia professional i 12.722 autònoms cobreix Asepeyo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

L’Opa del BBVA al Sabadell s’alenteix

barcelona
unió europea

La CE veta l’ús d’un agent químic present en caixes de pizza

barcelona
regne unit

El Banc d’Anglaterra no es deixa arrossegar per la Fed i manté els tipus en el 5%

barcelona

Girona és una de les demarcacions de l’Estat amb més hotels a la venda

GIRONA
Tribuna

Un equip de 3 estrelles

Soci-Director de H&B Human and Business, conferenciant i formador
economia

Ajuntament, empreses i institucions acadèmiques impulsen l’Aliança per a la Innovació BIVA

SANT CUGAT DEL VALLÈS
Estats Units

La Fed retalla mig punt els tipus d’interès en la primera rebaixa des del 2020

Barcelona
Estats Units

Tupperware inicia el procediment de fallida

Barcelona
economia

Mataró guanya una primera demanda al Corte Inglés que li reclama 24 milions

Mataró