Economia

procés sobiranista

cicle de conferències

Els reptes de l'empresariat en un estat català, a debat

El fòrum empresarial Creiem en Catalunya comença a Girona un cicle de conferències

Proposa un diàleg entre representants empresarials i experts professionals de diferents àmbits

El fòrum empresarial Creiem en Catalunya posa en marxa a Girona el cicle de conferències Els empresaris volem saber, un acte on hi haurà “aportacions de caràcter innovador”, molt formal i a la vegada “molt viu” i que inclourà la participació dels màxims representants empresarials de la demarcació de Girona. La presentació anirà a càrrec de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i a la cloenda hi intervindrà el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. L'acte se celebrarà el 4 de maig a l'Auditori de Girona i, per la seva qualitat, els organitzadors pensen que podran omplir.

Els empresaris volem saber proposa un diàleg entre representants d'organitzacions empresarials i experts professionals de diferents àmbits, per analitzar els reptes i les oportunitats de l'economia i empresa en un futur estat català. Moderats pel periodista Jordi Grau, formularan preguntes vinculades a quatre grans temes: un nou model per a autònoms i pimes; un nou sistema impositiu per a les empreses; el mercat de treball i les pensions, i la internacionalització dels mercats. Qüestions a les quals respondran Josep Maria Vázquez Zacarías, economista; Heribert Padrol, advocat i expert fiscal; Josep Ginesta, treballòleg i secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i, Joan Tristany, economista. Els encarregats de fer les preguntes seran: Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç de Girona; Pere Cornellà, president de Pimec-Girona; Maria Rosa Agustí, presidenta de l'Associació Gironina d'Empresàries; Ernest Plana, president de la Foeg, i Francesc Planas, president del Fòrum Carlemany.

El cicle de conferències també es farà a Tarragona, Lleida i Barcelona, on es clourà el 20 de juny. I, segons els organitzadors, totes les sessions consistiran en un “diàleg entre especialistes i representants empresarials que traslladaran les preguntes que prèviament s'han preparat, en alguns casos des de fa mesos, als especialistes”. “La nostra intenció és que les aportacions siguin en alguns casos inèdites, perquè no es tracta de reciclar contribucions. Tots aportaran continguts, reflexions i, en alguns casos, propostes inèdites”, expliquen. Asseguren també que a les quatre ciutats no es tocaran els mateixos temes tot i que “hi haurà algunes qüestions que s'aniran repetint”.

LES FRASES

Consistirà en un diàleg entre especialistes i representants empresarials
Les aportacions seran en alguns casos inèdites perquè no es tracta de reciclar contribucions
REPRESENTANTS del fòrum empresarial creiem en catalunya


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Xoc Sabadell-BBVA a la CNMV i pel 50,01%

madrid
SOCIETAT

CCOO critica l’acord laboral signat per a la Copa Amèrica

BARCELONA
ECONOMIA

El Port de Barcelona i el de Xangai col·laboraran en innovació i descarbonització

TÀRREGA
Economia

El Sabadell insta el BBVA a dir quins accionistes donen suport a l’OPA

barcelona
amèrica del sud

L’Argentina es paralitza en la segona vaga general contra Milei

barcelona
Economia

El Sabadell respon: Denuncia el BBVA a la CNMV per vulnerar la llei d’OPAs

barcelona
VIDRERES

L’àrea d'economia va gestionar 67 ofertes de feina el 2023

VIDRERES
Consolidar un monopoli?
l’anàlisi

Consolidar un monopoli?

economia

OPA hostil del BBVA al Sabadell amb acomiadaments

madrid