Economia

Premi per reconèixer la contribució de les pimes

Banco Santander i la Cambra de Comerç de Girona, amb la col·laboració d’El Punt Avui, instauren el premi Pyme de l’any 2017, al qual poden concórrer empreses de menys de 250 empleats

Reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses de les comarques gironines com a generadores de riquesa i creadores de llocs de treball en el desenvolupament de la seva tasca quotidiana. És l’objectiu del premi Pyme de l’any 2017 de Girona, que han convocat la Cambra de Comerç de Girona i el Banco Santander , amb la col·laboració d’ El Punt Avui .

La Cambra de Comerç de Girona va destacar de la iniciativa el fet de “donar valor al paper clau que tenen les pimes com a generadores de benestar en el conjunt de la societat”. Per la seva banda, el Banco Santander va assenyalar que “aquest projecte respon a la missió del banc d’ajudar al progrés de les empreses i les famílies”. També es ressalta el fet que l’entitat bancària aprofundeix en la col·laboració amb les cambres de comerç i mitjans de comunicació del territori.

A la convocatòria es poden presentar totes les petites i mitjanes empreses de menys de 250 empleats, amb una facturació anual inferior als 50 milions d’euros en l’exercici del 2016 i han de tenir la seu social a la demarcació de Girona. El termini de presentació de les candidatures es va obrir el 23 de maig i es va acabar el 30 de juny. Les empreses interessades a aspirar al premi Pyme de l’any 2017 de Girona ho poden fer inscrivint-se a través d’un formulari que hi ha disponible a la pàgina web de la Cambra de Comerç: www.cambragirona.cat.

El jurat està format per representants de la Cambra de Comerç de Girona, de la Cambra de Comerç de l’Estat, de la delegació territorial de Banco Santander, de l’administració local i d’El Punt Avui. Els finalistes es faran públics el setembre i a l’octubre es coneixerà el guanyador.

LA DATA

30.06.17
és quan s’acaba
la presentació de candidatures que s’han d’inscriure a través del web de la Cambra de Comerç.

Els mèrits a avaluar pel jurat

El jurat tindrà en compte, a l’hora d’avaluar les empreses que aspirin al premi, mèrits econòmics com ara l’increment de l’activitat i la millora dels resultats de l’empresa. També aspectes de dinamització i benestar de la societat del territori, com ara la creació de llocs de treball, prestant especial atenció a la qualitat de la feina generada. També es tindran en compte qüestions com ara la internacionalització de l’empresa i la introducció d’aspectes d’innovació i mesures per a la formació dels treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia