Economia

Economia

Grifols vol ser líder en producció d’hemoderivats l’any 2022

La companyia catalana Grifols, un dels tres principals productors mundials de medicaments derivats del plasma, aspira a convertir-se l’any 2022 en el líder en la fabricació d’hemoderivats, segons va explicar ahir la cúpula directiva en un contacte amb la premsa en acabar la junta general d’accionistes, que es va celebrar a la seu social a Sant Cugat del Vallès. Raimon i Víctor Grífols Deu, germà i fill de Víctor Grífols Roura, anterior conseller delegat i actual president, van explicar que aquest és un dels objectius estratègics. “Però no ens obsessiona ser líders ni tampoc els terminis, el nostre objectiu és fer les coses bé”, va dir Grífols Deu. Actualment, el 79% del negoci de la companyia prové de la divisió de biociència i els productes hemoderivats, contra el 16% de la divisió de diagnòstic i el 3% que representa la divisió hospitalària, que també volen fer créixer. “El nostre objectiu és arribar als Estats Units amb la divisió d’hospitals, amb la qual actuament només operem a Espanya i Portugal”, va assegurar Raimon Grífols.

L’empresa està present a 30 països en l’àmbit comercial i té 10 plantes de producció, el 85% de les quals als Estats Units, on treballen el 80% dels seus 16.000 empleats. El 2016 va superar per primer cop els 4.000 milions d’euros en vendes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia