Economia

Calen més carnissers a la demarcació

El president del Gremi de Carnissers i Xarcuters de les comarques gironines, Ricard Josep Llavallol, afirma que falten professionals per a les més de sis-centes xarcuteries de la demarcació: “Ara mateix no tenim prou carnissers per cobrir la demanda.” Per això, el gremi ofereix cursos de formació per a qui s’hi vulgui dedicar. D’altra banda, Llavallol també explica que la crisi de la grip aviària no ha afectat la venda d’aus a les carnisseries de la demarcació ni ha fet que se’n ressentin els preus, que s’han mantingut durant aquest temps. “Tenim tota la traçabilitat de la carn que entra a les xarcuteries gironines”, hi afegeix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia