Economia

Vuit discapacitats treballaran per un dia al Wala de Girona

L’establiment de Girona se suma a la campanya ‘Tothom sense diferència té dret a treballar’, de la Fundació Tresc

Vuit nois i noies de la Fundació Tresc treballaran dissabte a Wala de Girona, la botiga d’equipament esportiu, moda i calçat casual del grup Unipreus “donant suport en les tasques pròpies de la botiga per donar el millor servei als clients”. Amb aquesta col·laboració, Tresc i Wala volen fer més visible la capacitat i l’eficiència laboral dels nois i les noies de la fundació i, segons va assegurar ahir Xavier Roure, director de màrqueting de Wala, “creiem que una bona manera és que ajudin els professionals de la botiga en les seves tasques”.

La col·laboració entre Wala i Tresc ha de servir per donar a conèixer a la societat i a les empreses de la demarcació que Tothom, sense diferències, té dret a treballar. I ho “provem dissabte perquè és un dels dies que a la botiga hi ha més feina i, per tant, més gent”. A més, aquest dissabte coincideix amb un dels dies de promoció per als socis “en què fem un 10% de descompte en tots els productes de la botiga”.

La Fundació Tresc treballa per la inserció laboral de persones amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental. Ofereix una sèrie d’avantatges a les empreses: informació sobre bonificacions; assessorament en la contractació; anàlisi de llocs de treball; selecció de candidats i, seguidament, dels treballadors.

Wala fa cinc anys que es va obrir a Girona, disposa de productes per als esports majoritaris i de les marques més conegudes del mercat. Té també marca pròpia, Batti, que suposa, segons l’empresa: “Prop del 15% de la nostra gamma.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia