Economia

municipal

turisme

Malgrat estrena oficina de turisme i web que amplia la seva promoció exterior

El local substitueix el mòdul prefabricat utilitzat des del 2006 i aspira a superar les 90.000 visites anuals

L’espai a internet endreça l’oferta turística

Malgrat va aprofitar ahir l’inici oficial de l’estiu per presentar oficialment la nova oficina de turisme, ubicada en un local que fins ara era una botiga a la plaça de l’Àncora, en plena zona turística. L’espai es troba davant per davant del mòdul prefabricat que des del 2006 ha fet les funcions d’oficina i que pròximament serà desmuntat i es destinarà a altres activitats. El local, de 40 m², representarà per a l’Ajuntament un cost de lloguer de 9.100 euros l’any i aspira a superar les 90.000 visites anuals –50.000 de les quals amb assistència directa dels empleats–. La regidora de Turisme, Ester Martínez (ERC), va destacar durant la inauguració la importància de disposar d’un espai “més confortable, funcional i adaptat” per a l’atenció dels visitants. Martínez va incidir en el potencial humà que representen els integrants de l’empresa pública Malgrat Turisme SL a l’hora de donar la millor imatge i acollida als turistes de la població. “És una oficina moderna i, encara que austera, dotada dels millors recursos que podem donar: els nostres tècnics”, va dir. Davant la presència de diferents representants tant del consistori com del sector turístic, Martínez també va presentar el nou web de promoció del municipi, amb un disseny més innovador i orientat a facilitar al màxim als usuaris la recerca de l’àmplia oferta d’activitats i recursos de la població turística. El responsable del web, Robert Pi, va incidir en el fet que es tracta “d’una finestra al món i una oficina de turisme les 24 hores del dia amb una actualització constant d’ofertes i continguts”.

LES FRASES

És una oficina moderna i, encara que austera, dotada dels millors recursos: els nostres tècnics
Ester Martínez (ERC)
regidora de turisme de malgrat de mar
El web és una finestra al món de Malgrat i amb una actualització constant d’ofertes i continguts
Robert Pi
empresa quatre grup, creadora del nou web de malgrat

Una llista de 10 experiències imprescindibles

El nou web de Malgrat, a banda de recollir i promocionar de manera genèrica les platges, l’allotjament, els establiments comercials i la restauració local, entre d’altres, mostra en un apartat les 10 experiències que considera imprescindibles per al visitant de la població. Una és la ja cèlebre Pilona, un dels últims vestigis del passat miner de Malgrat, que s’ha convertit en un símbol per als ciutadans, que en reclamen la conservació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia