Economia

El Berguedà formarà emprenedors per novè estiu consecutiu

L’Escola d’Estiu per a Emprenedors torna, del 3 al 14 de juliol, per polir idees de negoci

Torna l’Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores. Del 3 al 14 de juliol, l’Agència de Desenvolupament del Berguedà tornarà a liderar el projecte amb el suport de la Universitat de Manresa i la Cambra de Comerç en la novena edició de la iniciativa, que pretén assessorar les persones disposades a tirar endavant la seva idea i convertir-la en un negoci viable i autosuficient.

El responsable del servei d’emprenedoria de la UManresa, Marc Bernadich, va destacar ahir, en la presentació de l’escola, la diversitat dels docents de la formació, que són “des de pedagogs i doctors fins a economistes i fiscals”.

L’Escola d’Estiu per a Emprenedors pretén oferir una formació encarada a persones que no tenen cap base teòrica sobre empreses. Per això, el curs començarà parlant de la idea de negoci i la desenvoluparà, des del punt de vista empresarial però també des del psicològic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia