Economia

Els càmpings han invertit 25 milions en millores

Les principals inversions que s’han fet a les instal·lacions gironines són ampliació d’allotjament, reforma de serveis i nous equipaments

La inversió d’aquest any és un 47% més elevada que la del 2016

Els càmpings gironins continuen apostant per l’excel·lència i per mantenir el lideratge en qualitat. La prova d’això és que aquest any els 76 establiments que formen part de l’Associació de Càmpings de Girona han invertit al voltant de 25 milions d’euros (un 47% més que el 2016) en reformes i millores de les instal·lacions per mantenir-les al dia i respondre a la demanda dels clients. Així, els càmpings gironins han invertit en els darrers quatre anys 70,5 milions d’euros per consolidar-se com a grans parcs de vacances i com a oferta turística capdavantera. L’entitat, que aquest any celebra el quarantè aniversari, va registrar l’any passat més de nou milions de pernoctacions. Aquest sector és un dels que creen més ocupació a l’estiu, amb uns 6.500 treballadors, una xifra que s’ha incrementat en els darrers anys.

Un any més s’hi han instal·lat bungalous nous per donar resposta a la creixent demanda d’aquesta modalitat i s’han renovat els existents; s’han construït nous equipaments lúdics, s’han millorat els espais comuns, s’ha renovat la maquinària i s’ha millorat la connexió a internet, entre altres actuacions.

Alguns exemples de les inversions que s’han fet aquest any els trobem al càmping El Delfín Verde, de Torroella de Montgrí, on s’han instal·lat 118 nous bungalous i també s’ha fet un nou restaurant i s’han reformat els sanitaris i les piscines; al càmping Rifort, de l’Estartit, on han fet un bar nou; al càmping Cala Gogó, de Calonge, on s’ha fet un nou espai aquàtic infantil i s’han incorporat una vintena d’allotjaments més, entre bungalous i habitatges mòbils; a Cala Canyelles, de Lloret de Mar, on han incorporat una trentena d’allotjaments més, entre tendes del tipus Safari, glamping i habitatges mòbils, o al càmping Valldaro, de Platja d’Aro, on aquest any disposen de 36 habitatges mòbils i dotze tendes glamping. A l’Interpals, de Pals, han reformat la cuina i han adquirit disset habitatges mòbils; a La Ballena Alegre, de Sant Pere Pescador, han reformat els sanitaris, han domotitzat la instal·lació de llums i els motors de la sala de calderes, també han remodelat la recepció i el restaurant i han instal·lat 22 bungalous de fusta ecològica i amb aïllaments que permeten l’estalvi d’energia. A Las Dunas, de Sant Pere Pescador, aquest any disposen d’una trentena de nous bungalous i han reformat els sanitaris incorporant plaques solars i façana ecològica. A l’Internacional de Calonge, han comprat 26 bungalous de fusta natural i fets a mida i habitatges mòbils, i han millorat la fibra òptica. Al Salatà, de Roses, han ampliat els bungalous i la zona de la piscina. Al càmping Bassegoda Park, d’Albanyà, especialitzat en astroturisme, han construït un observatori astronòmic. A l’Eurocamping, de Calonge, han ampliat la zona de la piscina amb un nou parc aquàtic, i han renovat els sanitaris i el sistema de vigilància. I al càmping Riembau, de Platja d’Aro, aquest any disposen d’un nou parc infantil, un bar nou i han renovat la zona de la piscina i la zona esportiva.

El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, destaca el gran esforç que fan els càmpings de les comarques de Girona per invertir constantment per continuar situats com una oferta turística de referència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona