Economia

empresa

Estal obre una seu corporativa a Barcelona

L’empresa preveu tancar l’any amb una facturació superior als 30 milions d’euros

L’empresa Estal, de Sant Feliu de Guíxols, que se situa com a referent en el mercat de l’embalatge premium en matèria d’innovació i tecnologia, ha inaugurat una nova seu a Barcelona amb l’objectiu de continuar expandint la seva activitat comercial. I és que la companyia continua ampliant la seva oferta de productes i la seva presència internacional amb clars objectius en mercats com ara l’holandès i el belga, però sense deixar enrere l’est dels Estats Units. En el mercat americà, la companyia no ha deixat mai de créixer, i hi està estenent i consolidant la seva xarxa comercial des del 2012. “Tant és així que la nostra activitat s’ha vist enfortida al Carib o en països com ara Cuba o la República Dominicana, per desenvolupar projectes premium per a rom”, expliquen.

Si és cert que l’envàs de begudes representa el 70% dels ingressos de la companyia, ho és també que en els darrers anys Estal ha obert noves línies de negoci per entrar en sectors com ara la perfumeria, la cosmètica i la parafarmàcia, a més d’apostar per nous dissenys i models per al món de l’oli i del vinagre. London, Gin, Larios, Rituals o Victoria’s Secret són alguns dels clients amb els quals treballa la companyia.

Estal preveu tancar l’any amb una xifra superior als 30 milions de negoci. “L’increment dels ingressos anirà acompanyat per l’entrada de nous mercats internacionals, i això és gràcies a la nostra aposta per la innovació i disseny d’embalatges que va arrencar fa dos anys”, va explicar Gerard Albertí, director general d’Estal. Segons Albertí, la filosofia d’Estal està basada en el prodesign i l’excel·lència industrial, i els ha permès “aportar solucions molt noves i exclusives” per als clients, creant el valor diferencial per als seus productes. Segons el director general, l’empresa vol ser un referent en el seu sector i per això també estableix acords amb companyies, tant estatals com internacionals, que els permeten continuar creixent tal com han fet fins ara.

Estal dona feina a 40 persones –a Barcelona n’hi treballen vuit–, però preveu arribar a 43 a finals d’any. La companyia produeix a través de tercers a l’Estat, Alemanya, Itàlia, Portugal i països de l’Est, i també produeix a la Xina per als EUA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona

Suara vol captar capital per finançar la innovació

Barcelona