Economia

empresa

tèxtil

Roba antimosquits per a mascotes feta a Terrassa

L’empresa Stingbye amplia mercat i introdueix en el segment dels animals domèstics els seus teixits impregnats amb una substància repel·lent que protegeix de les picades d’insectes

L’empresa de Terrassa Stingbye ha dissenyat una línia de roba que protegeix els gossos de les picades de diversos insectes, com ara els mosquits o les paparres, o de malalties com per exemple la leishmaniosi. Sílvia Oviedo, sòcia fundadora de Stingbye, ha assegurat que el negoci està en plena expansió i que, tot i que inicialment un 70% dels seus clients eren viatgers que necessitaven roba que els protegís de malalties com ara el dengue, el zika o la malària, actualment el públic s’ha diversificat molt i també la tipologia de productes.

La línia de roba per a animals de companyia és la darrera novetat de l’empresa i ha tingut una molt bona acollida. “Protegeix els animals de mosquits, paparres i també de malalties com ara la leishmaniosi, que provoca un paràsit”, afirma Sílvia Oviedo. A banda d’això, fabriquen unes fundes per a coixins que també tenen aquestes propietats i que permeten que els animals de companyia puguin dormir lliures de picades.

Sílvia Oviedo assegura que mai s’havia plantejat que l’empresa tèxtil de la seva família acabés evolucionant en aquesta direcció: “El meu pare feia equipaments escolars i roba d’esport.” Explica que uns acabadors amb què treballaven els van informar que un laboratori químic plantejava la possibilitat de fer samarretes que protegissin dels mosquits usant permetrina, una substància repel·lent. “Vam fer proves durant un parell d’anys, sobretot per comprovar-ne l’eficàcia”, detalla. “Les peces de roba no fan olor perquè tenim un acabat que es fa a una temperatura molt elevada, cosa que permet que la roba s’impregni però no l’olor”, assegura la responsable de Stingbye, que garanteix que el producte té una eficàcia del 94% i una durada de 100 rentades.

LA XIFRA

94%
d’eficàcia tenen les peces de roba Stingbye a l’hora d’allunyar els mosquits i d’altres insectes.

Protecció per als més menuts de la casa

Stingbye va tancar el 2016 amb una facturació de 700.000 euros que preveu incrementar un 20% aquest any. A banda de la línia per a animals domèstics, una altra de les darreres innovacions de Stingbye són els productes pensats per a nadons, ja que els pares tenen “molt interès que els seus petits estiguin protegits”. Aquest any s’han dissenyat bodis tant per a nen com per a nena i també unes mantes d’estiu per dur al cotxet que actuen com una barrera protectora per a nens de més de sis mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia