Economia

Ajuts a la innovació de la Cambra de Comerç de Lleida

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida ha obert el termini per a sol·licitar ajuts a l’empara del programa Innocámaras, que té per objectiu assessorar i ajudar econòmicament les empreses del territori lleidatà que vulguin innovar. El programa disposa de 52.480 euros per a les diferents petites i mitjanes empreses de Lleida que s’hi vulguin acollir.

El projecte té com a objectiu el suport a les pimes per desenvolupar solucions innovadores que les ajudin a ser més competitives; facilitar a l’empresari fórmules que l’ajudin a ser sensible i favorable a la innovació, però també potenciar la creació de xarxes empresarials que fomentin la difusió i el coneixement de millors pràctiques impulsant la transferència de tecnologia.

Les empreses que ho sol·licitin rebran un diagnòstic individualitzat gratuït de tutors d’innovació de la Cambra de Comerç que inclou tant el nivell de competitivitat de l’empresa com el del seu entorn econòmic i de mercat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia