Economia

economia

Abertis veu marge per a què Atlantia millori el preu de l’opa

El consell de l’operador d’infraestructures valora l’oferta de la italiana però la convida a millorar els 16,5 euros per acció

ACS n’ofereix 18,76 euros per títol i la cotització en mou en els 18,75 euros

El consell d’administració d’Abertis creu que hi ha marge per a que l’oferta pública d’adquisició (opa) presentada per Atlantia millori el preu ofert, 16,50 euros per acció. L’operador d’infraestructures, ara amb seu a Madrid, ha remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) un informe sobre l’opa de la italiana en el qual apunta que la contraprestació en efectiu té “marge per a la seva millora” tenint en compte el preu ofert per la contraopa llançada ahir per ACS (18,76 euros) i la cotització actual de la companyia (aquest matí en els 18,75 euros per acció).

L’informe valora que la prima inicial del 20% en l’opa d’Atlantia (sobre una mitjana de la cotització d’Abertis dels sis mesos anteriors a la presentació de l’oferta), s’ha reduït ara al 14% i per això considera que la italiana té marge per a millorar-la.

En tot cas Atlantia ja ha mostrat la seva disposició a millorar la seva oferta inicial, segons explicaven ahir fonts de la companyia a Europa Press.

El consell d’administració d’Abertis es va reunir ahir a la tarda per a aprovar aquest document sobre l’opa d’Atlantia, just quan la constructora de Florentino Pérez, a través de la seva filial Hochtief, confirmava una oferta per fer-se també amb l’operador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia