Economia

Els reptes davant els canvis tecnològics, al 7è Reinventa’t

Es farà el 29 de novembre a l’Auditori i tindrà una quinzena de ponents, entre els quals hi ha l’economista Jeremy Rifkin i sor Lucía Caram

La setena edició del Reinventa’t a Girona reunirà directius i experts en els àmbits de la innovació, el lideratge i el treball per abordar els nous reptes empresarials. Sota el lema L’empresa 4.0: més tecnològica, més humana, la jornada, organitzada per l’Associació Espanyola de Directius (AED) i Tribuna de Girona, es farà el 29 de novembre a l’Auditori Palau de Congressos.

El programa es dividirà en sis blocs i se centrarà en la necessària transformació per adaptar-se als canvis tecnològics en la quarta revolució industrial i també en la creixent exigència de la societat perquè hi hagi unes organitzacions “més ètiques i compromeses amb els problemes socials i ambientals”. Entre la quinzena d’executius i experts convidats, destaca la de l’economista i escriptor Jeremy Rifkin, que pronunciarà una videoconferència sobre la innovació, el lideratge i el compromís social. També hi participarà sor Lucía Caram, com a directora general de la Fundació Rosa Oriol, vinculada a l’empresa TOUS, i la cofundadora de Social Car, Mar Alarcón, entre d’altres.

LA DATA

29.11.17
és el dia
que se celebrarà la setena edició del Reinventa’t a Girona. Serà a l’Auditori Palau de Congressos de Girona.

Cita per a directius i estudiants

Després de sis edicions, el Reinventa’t s’ha convertit en un punt de referència per als directius, empresaris i estudiants de les comarques gironines. El director general de l’AED, Xavier Gangonells, va destacar ahir en la presentació que “la quarta revolució industrial, la robotització i la intel·ligència artificial incideixen de manera directa en les empreses, des de l’estratègia de negoci fins a les relacions amb els equips” i que per tant és “imprescindible” que siguin els directius els que “liderin aquest canvi’”. També ha destacat l’alt nivell del programa d’aquest any.

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, va agrair a l’AED i a Tribuna de Girona haver mantingut la convocatòria durant “els pitjors anys de la crisi econòmica” i va augurar que, davant una situació de millora, la cita anual encara agafi “més volada”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona