Economia

El Black Friday uneix comerciants, hotelers i restauradors gironins

Presenten una campanya conjunta amb descomptes i promocions per avui que s’allarguen durant tot el cap de setmana en el cas dels hotels

Les associacions Girona Centre Eix Comercial i Hostaleria, Turisme i Restauració presenten pel Black Friday d’avui una campanya conjunta amb descomptes i promocions que arriben fins a un 50%, en el cas dels comerços, i s’allarguen el cap de setmana en el cas dels hotels. També s’hi han afegit restaurants amb ofertes especials.

El Black Friday, seguit de la promoció en línia Cyber Monday, que es durà a terme el dilluns 27, s’han anat consolidant els darrers anys com els dies de descomptes que marquen l’inici de la campanya de Nadal, coincidint amb l’encesa de llums a la ciutat. En aquest sentit, el president de l’Agrupació de Comerciants Girona Centre, Josep Maria Noguer, es mostra optimista pel fa a la campanya de Nadal i confia en un creixement de les vendes d’entre un 2 i un 3% respecte a l’any passat.

Durant el mes de desembre també hi haurà actuacions promocionals, com ara els vals de descompte com a producte estel·lar de la campanya, a petició dels associats. Segons Mònica Bartrina, gerent del’agrupació, “el val de descompte és el que més agraeix el client, perquè el pot bescanviar a qualsevol establiment associat fins a finals de gener i el pot gastar també en la temporada de rebaixes”. La campanya de Nadal anirà acompanyada dels “arbres dels desitjos” que es posaran a les portes dels comerços i del sorteig tradicional dels tortells de Reis farcits d’euros. A més, a principis de gener es muntaran les carpes amb el patge reial que recollirà les cartes als Reis dels nens a diferents llocs de la ciutat.

LA DATA

24.11.17
Avui es fa
la campanya comercial del Black Friday, amb descomptes en molts comerços i establiments.

LA XIFRA

2
per cent d’increment
de vendes, com a mínim, preveuen els comerços gironins de cara a la campanya de Nadal.

Suport a un projecte solidari

A partir de l’1 de desembre, CaixaBank, els comerciants i els restauradors de Girona posaran en marxa la campanya Nadal solidari. A partir d’aquest dia, per cada compra feta a través de la targeta Girona Comerç i Hostaleria de CaixaBank als establiments associats a Girona Centre i a l’Associació d’Hostaleria de Girona, es destinarà un euro a un projecte solidari que serà anunciat el mes que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Xoc Sabadell-BBVA a la CNMV i pel 50,01%

madrid
SOCIETAT

CCOO critica l’acord laboral signat per a la Copa Amèrica

BARCELONA
ECONOMIA

El Port de Barcelona i el de Xangai col·laboraran en innovació i descarbonització

TÀRREGA
Economia

El Sabadell insta el BBVA a dir quins accionistes donen suport a l’OPA

barcelona
amèrica del sud

L’Argentina es paralitza en la segona vaga general contra Milei

barcelona
Economia

El Sabadell respon: Denuncia el BBVA a la CNMV per vulnerar la llei d’OPAs

barcelona
VIDRERES

L’àrea d'economia va gestionar 67 ofertes de feina el 2023

VIDRERES
Consolidar un monopoli?
l’anàlisi

Consolidar un monopoli?

economia

OPA hostil del BBVA al Sabadell amb acomiadaments

madrid