Economia

empresa

premis

La ‘start-up’ Epinium guanya els premis Creatic 2017

La start-up Epinium, que impulsen els emprenedors Carlos Martínez i Miquel Ferrando, ha guanyat la dissetena edició dels premis Creatic, que atorguen el TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró. Epinium és una plataforma d’anàlisi del comerç electrònic que facilita la presa de decisió a les marques mitjançant la intel·ligència artificial i les dades massives, perquè permet, a temps real, conèixer els gustos dels consumidors, adaptar-se a les seves necessitats, conèixer les tendències del mercat, analitzar el posicionament de la competència i monitorar les variacions de preu en els productes.

En la categoria a la millor idea empresarial, el reconeixement se’l va endur Thumblock, presentat per Miquel Giménez. La resta de guanyadors dels Creatic van ser el diari infantil Bitxos, l’aplicació Supervisión i una menció especial en la categoria idea per la plataforma digital Global Player.

Els guanyadors del primer premi Creatic, en la modalitat idea i start-up, s’enduen 5.000 euros respectivament, a més de l’estada bonificada durant un any al parc tecnològic TecnoCampus, on s’allotgen més de 120 empreses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia