Economia

Jordi Cluet Beltran

Director segment pimes a Barcelona

“Oferim experiència en transformació digital”

Actualment les pimes aporten el 66% del total dels llocs de treball directes en el teixit empresarial de l’Estat espanyol, i BBVA ha desenvolupat una línia d’especialització en aquest sector

En què consisteix l’especialització de BBVA en el sector de pimes?

BBVA manté una aposta per millorar la seva oferta de valor en aquest segment. Les pimes són una línia de negoci prioritària per a BBVA. Hi ha una recerca constant de solucions per a les necessitats dels clients. Especialment, les pimes són demandants constants de noves solucions en serveis, productes i tecnologia a les quals el sistema financer ha de donar resposta.

Quines són les principals necessitats que presenten les pimes?

Principalment són les relacionades amb l’accés al finançament i als serveis que permeten la relació amb els clients i proveïdors. L’empresa necessita línies de risc estables que cobreixin les seves necessitats de manera ràpida i des de qualsevol lloc. I aquí és on entra l’aposta digital per la gestió en línia.

Quines solucions ofereix BBVA?

BBVA ofereix solucions integrals i una oferta de serveis i d’inversió que permeti cobrir les necessitats tant de negoci transaccional (comptes, pagaments, TPV, etc.) com de finançament a curt i llarg termini, comerç exterior i assegurances. També posem a disposició de les empreses clients la nostra experiència i coneixement en transformació digital per ajudar-les a competir en mercats de més valor afegit.

L’atenció a les pimes es fa amb un gestor personal especialitzat?

Per oferir el millor assessorament tenim equips d’experts que poden ajudar els nostres clients a anticipar-se a les necessitats del seu negoci i a aprofitar al màxim les seves oportunitats. Així, el client, a part del director d’oficina, pot treballar de la mà del nostre gestor especialista en pimes i els nostres experts en comerç exterior o en la gestió de franquícies.

BBVA és líder en transformació digital.

Sí, oferim eines com ara Click & Pay, que és una via fàcil de finançament per a pimes i autònoms que permet amb un sol clic pagar nòmines, o impostos, entre d’altres. Per altra banda, BBVA Net Cash és la plataforma digital a través de la qual les pimes fan la gestió del seu dia a dia amb el banc. Per últim, Commerce 360 és una eina de business intelligence, que facilita als comerços dades útils estadístiques i agregades sobre el seu negoci, entorn i clients.

Darrerament també s’ha presentat BBVA Smart Business.

És una solució integral a les necessitats dels punts de venda dels comerços ja que disposes d’un lloc de caixa avançat des del qual podràs cobrar tant en efectiu com amb targeta i que, a més, t’ajuda a portar la gestió del negoci amb un programa específic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona